Oct 29, 2022, 11:03 AM

Облаци бели пътуват 

  Poetry » Love
634 0 2
     
Облаци бели пътуват

 

Облаци бели пътуват

някъде там във нощта…

Тебе те търсят, намират…

Облаци бели в съня.

 

Тази история моя

те ще ти шепнат с любов.

Искам до теб да намеря

щастие, нежност и зов!

 

Всяка тъга е красива,

цвете в сърцето е тя,

тайна е тя и загадка –

спомен далечен, мечта.

 

Бисерни стават сълзите,

пращам ги в нощния час.

Някъде там във душите

щастие има за нас.

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??