Нощта ми гали само твоята ръка,
Стон... моят стон, рисуваш с дъх,
Танцуваме, усещаш мойто алчно „да",
Близо... много близо, усещаш моя сладък лъх.
Страстта ми има само твойта мечта
Жена...твоята жена,имай този миг
Завинаги поискай в мойта нощ твоята ръка
Разкъсвай...с целувки разкъсвай моя нежен вик...
© Рая Борисова Todos los derechos reservados