31 dic 2016, 13:21

Обладаване 

  Poesía » De amor
341 0 3

Обладаване

 

Тази дивна любов, вездесъща!

Тихо влезе във празната къща,

от студа да намери подслон

и за миг я превърна в свой дом.

 

Повъртя се край тебе и мене.

Падна в наште нозе. На колене.

И остави там трайна следа.

Че душите ни, в миг облада.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??