31.12.2016 г., 13:21 ч.

Обладаване 

  Поезия » Любовна
342 0 3

Обладаване

 

Тази дивна любов, вездесъща!

Тихо влезе във празната къща,

от студа да намери подслон

и за миг я превърна в свой дом.

 

Повъртя се край тебе и мене.

Падна в наште нозе. На колене.

И остави там трайна следа.

Че душите ни, в миг облада.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??