1 ago 2010, 13:11

Обратимо 

  Poesía » Otra
501 0 0

Толкова си близо ти до мен,

но същевременно и толкова далеч.

Разстояние дели ни като пропаст,

но нека тя да се запълни, като кажеш,

 

че искаш да си ти със мен...

Заедно да превърнем в реалност

всяка своя съкровена мечта,

да вкусим от сладостите на живота,

 

да избягаме от чувството за самота.

Света бих преобърнал наопаки,

времето ще спра дори за теб,

за да може да изпиташ щастието,

 

което заслужаваш, радостта от страстта,

изгарящата тръпка, че не си сама...

Обратимо и осъществимо ще е това,

погледнеш ли в мен от друга страна,

  

изгубена в мрака ще остане

всяка лоша мисъл, всяка болка

и тъга, от бездната ще се издигнем,

за да живеем и ние на тази земя.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??