Отново, мили, аз те виждам,
образът ти пред мен стои,
натежали истини виждам,
като гроздове на буйни лози.
Посягам към тях да поема
най-голямата истина зряла
и с нея по-силна да тръгна
срещу болката, пред мене избуяла.
29.03.07.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados