Mar 20, 2009, 11:17 AM

Образ 

  Poetry
419 0 1

Отново, мили, аз те виждам,

образът ти пред мен стои,

натежали истини виждам,

като гроздове на буйни лози.

 

Посягам към тях да поема

най-голямата истина зряла

и с нея по-силна да тръгна

срещу болката, пред мене избуяла.

 

29.03.07.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??