22 oct 2016, 17:37

Обречен 

  Poesía » Filosófica
333 0 0

ОБРЕЧЕН

 

Стоя като обречен до Съдбата

и чакам да почука моя ред!

Кипят и в мен вулканите в душата.

Проблемите пред мене нямат чет....

 

Край мен са Делниците неродени,

покрития ми с прах далечен път...

А Празниците ми - не са родени...

Очаквам Бурите да от гърмят!...

 

Къде ще спра!? Какво ще ме прикотка?

Не чакам ласките на този свят...

Минават Дните с тежката походка,

не зная до къде ще до вървят!...

 

© Hekredel Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??