27 nov 2016, 15:24

Обречен 

  Poesía » De amor
596 1 0

Ах, колко много ѝ отива.

Виж само колко е грациозна, когато е с теб!

Виж начина, по който отмята косата си!

Виж искрицата в очите ѝ...

Колко силно блести, когато е близо до теб.

Ти май не забелязваш колко е красива...

И аз не забелязвах...

Но сега забелязвам всяко едно нещо в нея.

Виждам болката, която ѝ причиних.

Толкова много болка...

Обичах я, приятелю!

Все още я обичам, но е твърде късно.

Вгледай се в нея!

Вгледай се и ще видиш себе си.

Тя е твоето отражение.

Тя е като огледало...

Каквото ѝ покажеш, това ще получиш.

Вгледай се в очите ѝ!

Те са от друг живот.

Сякаш има някаква магия в тях!

Това ме плени завинаги.

Тя  определи живота ми!

Обречен съм да гледам

как някой друг я обича вместо мен.

© Боряна Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??