Намерих един път, далечен и труден,
Намерих пътека, тъй буйно обрасла.
Но поривът ме зове..
Нали любовта ми е - на слука!
Вярвам в това и сега пак търся пролука...
Когато всички са такива песимисти,
Когато всеки белег е противоречив.
И всеки поглед - тъй многозначителен...
Когато няма време за нещо изначално.
Да аз съм там - в полусянката.
Все те чакам!
Въпреки и напротив...
Там съм в своя блян и те чакам...
Обречена и няма...
© Просто Някой Todos los derechos reservados
Намерих пътека, тъй буйно обрасла.
Но поривът ме зове.."
Силно е! Харесах!