Sep 29, 2013, 12:05 PM

Обречена 

  Poetry
600 0 1

Намерих един път, далечен и труден,

Намерих пътека, тъй буйно обрасла.

Но поривът ме зове..

Нали любовта ми е - на слука!

Вярвам в това и сега пак търся пролука...

 

Когато всички са такива песимисти,

Когато всеки белег е противоречив.

И всеки поглед - тъй многозначителен...

Когато няма време за нещо изначално.

 

Да аз съм там - в полусянката.

Все те чакам!

Въпреки и напротив...

Там съм в своя блян и те чакам...

Обречена и няма...

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Намерих един път, далечен и труден,
    Намерих пътека, тъй буйно обрасла.
    Но поривът ме зове.."

    Силно е! Харесах!
Random works
: ??:??