22 oct 2008, 21:33

обреченост 

  Poesía » Filosófica
878 0 24



в безвремие

стопяват се ъглите

на липсваща

безкръвна

тишина

изгризала

моментите съмнение

от залък

прегоряла

самота

ронливи думи

болни от неверие

търкалят се

по острото на спомена

горчив от празнота

от късен порив

недосънувал

допир стоплен




музиката










© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??