в памет на актьора Груди Кадиев
Да приемеш твоя роля със цената на живота.
Да не питаш или молиш,ако води към Голгота.
Да изминеш пътя твърдо и запазиш равновесие.
Всяка болка носи мъдрост,ако в теб живее песен.
И когато не очакваш-слава в миг ще те сподири...
Но на нея не се радвай:тя е жадна за кумири.
Остани разумен,хладен.И не вярвай на гримаси.
За артист си ти създаден!Не приемай чужди маски.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Благодаря за изразената съпричастност,Пепи!Бог да го прости!🙏