Отново в мойте мисли,
ти идваш пак ефирна,
грешница или икона ти си
или просто повей лек зефирен.
Отново силно ме обсебваш,
сковаваш ти сърце и разум,
после неочаквано си тръгваш
и аз оставам от любов наказан
Остани, не искам да си тръгваш,
ти - единствена за мен в света.
Защо едно сърце погубваш
и една душа ридаеща в нощта?
Ела, спаси едно угаснало огнище,
това сега е моето сърце,
ала една искра сред мъртво пепелище,
очаква пламъка от твоите ръце.
10.08.2003г.
© Деян Антонов Todos los derechos reservados