18 feb 2008, 12:17

Обсебена 

  Poesía » De amor
717 0 0
 

Нищо не може да компенсира

копнежа ми по тебе.

Храната ме гони, пия, пуша

и пак няма значение.

 

С празен поглед чета и работя,

насила се усмихвам,

все тебе бленувам, тебе желая,

във всяко нещо тебе виждам.

 

Да заспя даже не искам,

защото все тебе сънувам.

И утринта с неволя посрещам -

сили за нови борби не ща да събирам.

 

Хиляди писма написах в сърцето си за теб

с молитви за покой; кажи ми,

„What's so funny ‘bout

peace, love and understanding?"

 

Дали е любов, дали е внушение,

дали е болест това, отде това страдание?

Наоколо - само мълчание...

 

27.XII.2007

Цикъл 5

© Кера Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??