Обсебване
За себе си те искам само -
съзнанието ти да обсебя с мен,
на нежността ми ти да си подвластен,
от моя чар да си пленен.
Гласът ми в мислите ти да наднича,
очите ми да виждаш в своя сън,
снагата ми нощем да обличаш,
с дъха ми да се чувстваш упоен.
Твойто слънце да е моята усмивка -
да озарява началото на всеки ден,
косите ми за теб да са завивка
и да те топлят в миг студен.
Мойта страст за теб да бъде вино -
отлежало, буйно с вкус богат,
целувките ми да са като медовина -
сладки, сочни и със аромат.
Страхът ти с нокти да разкъсвам;
да нося символа на нов живот;
от унеса със мене да възкръсваш;
да ти дарявам само и единствено: любов...
© Анахид Чальовска Todos los derechos reservados
да нося символа на нов живот;
от унеса със мене да възкръсваш;
да ти дарявам само и единствено: любов...
Много силно и много красиво!Поздравявам те,Ани!