Бях тръгнал вчера към Ямайка
Да видя свойта болна майка
Когато нещо странно ми се случи
Панталонът ми бе опикан от кучи
Излизах тъкмо с куфара и сака
Подтичвах да си хвана влака
Поспрях за миг, да цъкна телефона
И почна да ми топли панталона
Защо бе?...С поглед го попитах
И с все сила го изритах
А то направи три кавака
Та чак ченето му изтрака
Тъй ти се пада, друг път да знаеш
По чужди панталони - не пикаеш!
Погледнах кът Ахил от Троя
Да! Май тежко подцених двубоя
Гадината се окопити
Излая, и показа си зъбИти
Втурна се напред за мъст
В миг захапа моя пръст
Пред погледа на смаяна съседка
Танцувах с него, като мажоретка
Размахвах си го над главата
Успях да изумя тълпата
А то стиска и не пуска
Пръстчето ми чак изхруска
Видях и светлината, и тунела
Ангелите ме почерпиха...кафе с канела
Отпивайки си мислех, как ли с грация
Да сложа край на тази ситуация
Във устрем да прескоча трапа
Захапах здраво дясната му лапа
И чудо ..изквича и пусна
Ей.д.гадината му гнусна
...със скоростта на турбо джет
Изчезна кът държавния бюджет
И тъкмо казах...йеей, приключи
Битката, със туй пикливо кучи
Дочух сирени, пет коли
Полиция...екип на Би Ти Ви
Така попаднах във пандиза
С ухапан пръст и в нервна криза
Гражданка, дуелът ни видяла
Веднага спешния набрала
Чудовище измъчва кучи
Чак, репортажът се получи
Казаха ми, че е тайна
Но бил по рейтинг и Украйна
Та бях си тръгнал към Ямайка
Да видя свойта болна майка
Но дните идни ще са жални
Щот, хората са ненормални ;)
© Иван Иванов Todos los derechos reservados