ОБСТАНОВКАТА
Положението в Лос Анжелес –
става много “…хепи нес…”
От сестрите ни далечни – атомни вимани,
а от близките ни братя – гейове и наркомани…
Ядем и преживяме циганските баници,
а земята е бунище – без межди и граници…
Вчера мина коларят със сливите за смет
и не ни предложи бутерброт с мед…
Главата си отвърна – отвратен и покрусен –
дали ще си останем пак без модро утро
и без слънчев ден?...
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados
Що се отнася до качеството на поезията, то аз считам, че 98 % от публикациите тук не са поезия!
Това е най-смисленото нещо, което съм чел /чул/ от Вас! Благодаря!