3 jul 2013, 20:43  

Обвързване 

  Poesía » De amor
561 1 1

Докосни сърцето ми

и ще поставя твоето в него.

Тогава телата ни огнени

ще пламнат в клада от нежност.

Душите ни, лудо бушуващи, 

ще пеят оди за вяра и вечност

и със сияние в очите безмълвно

ще обвържем съдбите си в клетва.

И в стеблата на дивите кестени

ще оставят отпечатък ръцете ни,

за да помним, вече обречени,

живота, през който се срещнахме.

© Йордан Малинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??