Обвързване не искам
Да те предупредя, обвързване не искам,
искам да съм свободна, да дишам с лекота -
живота и адреналина да притискам...
Да флиртувам, да танцувам, да горя...
Да пия кафе посред нощ без обяснения
или да избягам с някого да плувам в реката...
Само от мен да зависят всичките ми решения
и без да мисля на някъде да тръгна с колата...
Съжалявам, но не е за мен сериозната връзка,
защото най-великата любов е в свободата!
Тръпката не е възела, а във възможността да се скъса,
онова което едно за друго ни държи сърцата...
11.07.2018
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados