12.02.2020 г., 11:48 ч.

Обвързване не искам 

  Поезия » Любовна
561 0 0

Обвързване не искам

 

Да те предупредя, обвързване не искам,

искам да съм свободна, да дишам с лекота -

живота и адреналина да притискам...

Да флиртувам, да танцувам, да горя...

 

Да пия кафе посред нощ без обяснения

или да избягам с някого да плувам в реката...

Само от мен да зависят всичките ми решения

и без да мисля на някъде да тръгна с колата...

 

Съжалявам, но не е за мен сериозната връзка,

защото най-великата любов е в свободата!

Тръпката не е възела, а във възможността да се скъса,

онова което едно за друго ни държи сърцата...

 

11.07.2018

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??