6 jul 2019, 9:30

Обяснение в любов 

  Poesía » De amor
510 0 0

За слънцено е важно, че грее.

За славея е важно, че пее.

За сърцето е важно да обича.

За мен е важно, че те има.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??