6 июл. 2019 г., 09:30

Обяснение в любов 

  Поэзия » Любовная
509 0 0

За слънцено е важно, че грее.

За славея е важно, че пее.

За сърцето е важно да обича.

За мен е важно, че те има.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??