Jul 6, 2019, 9:30 AM

Обяснение в любов 

  Poetry » Love
502 0 0

За слънцено е важно, че грее.

За славея е важно, че пее.

За сърцето е важно да обича.

За мен е важно, че те има.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??