28 feb 2007, 18:04

Обяснение в любов на лунна светлина 

  Poesía
741 0 1
Седя си аз до теб,
а над нас блестят звезди.
Седя си аз до теб
и луната гледа само нас.

Гледаме се ние двама,
гледаме се под звездите.
Моите очи издават
колко много те обичам.

Аз желая само теб.
Аз обичам всичко в теб,
обичам как играеш си с косата,
обичам как говориш с толкоз нежност.

Аз обичам всичко в теб.
Аз желая само теб.
Готов съм аз на всичко,
за да ти покажа колко много те обичам.

© Радослав Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??