12 dic 2019, 22:33

Обяснявам причините... 

  Poesía » Filosófica, Otra
626 3 2

 

Обясни ми накратко причините
Да ти казвам всичките истини
Оставих дъха им подминат
Спокоен след толкова стискане..

Обясни ми накратко за болките
За които разказвам във стихове
Премислям , въртя ги, но толкова
Че при теб ги нареждам усмихнати...

Обясни ми защо са ми срещите
Уморяват ме често до пръсване
Предпочитам пред огъня тлеещ
На теб да разказвам,...до късно...

Защо са ми всички условности
По-приемливо няма да крача
С разтворена риза, многословен
Прегръщам мотив еднозначен...

© Пламен Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??