3 may 2017, 11:01

Обява от Чочко 

  Poesía
395 4 16

Дяволче мъничко, едно съм,

с доста дълъг черен косъм,

много съм, да знайте, кротко -

набързо, кръстиха ме, Чочко!

 

Обичам много,аз, да си играя,

със трицветната, тук, кака Мая!

Изоставиха ме в тази махала -

не за ден....и не - за два!

 

Добре, че попаднах на хора,

но все пак - ме гледат на двора.

Мечтая дом да имам и да зная,

за някой, че единствен съм - накрая!

 

Ще му нося щастие, късмет,

незабравими мигове - безчет!

Добричко много съм, гальовно, 

релаксирането с мен, ще е върховно!

 

На телефона, моля ви, се обадете,

от двора, моля ви, ме приберете!

 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??