3 jul 2015, 9:10

Оценка 

  Poesía » Civil
235 0 0

Оценка

Ти щом на денгите робуваш,
и се умилкваш като пес,
за мене пет пари не струваш,
не си Човек, а Интерес!

И щом не питаш Съвестта си,
и с нея често не гълчиш;
сърцето ти любов не ръси,
за мен човешки не стоиш!
01.08.2014г. Драгойново




© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??