26 sept 2009, 9:54

Очаквах 

  Poesía
465 0 6

                ОЧАКВАХ

 

Вечер оставях вратата незаключена.

През нея влизаше мракът запъхтян.

При всеки шум трепвах като куче,

с душа съблечена очаквах те без срам.

 

От чакане косите отдавна побеляха,

отключена остана моята врата.

Замръзна душата ми под чужда стряха -

само празни мисли идват на ята.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??