26.09.2009 г., 9:54 ч.

Очаквах 

  Поезия
504 0 6

                ОЧАКВАХ

 

Вечер оставях вратата незаключена.

През нея влизаше мракът запъхтян.

При всеки шум трепвах като куче,

с душа съблечена очаквах те без срам.

 

От чакане косите отдавна побеляха,

отключена остана моята врата.

Замръзна душата ми под чужда стряха -

само празни мисли идват на ята.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??