23 sept 2008, 21:40

Очаквах те... 

  Poesía » De amor
713 0 1
 

Три години поминаха се веч,

замина, остави моето сърце.

Замина ти, отиде надалеч,

ни спомен, ни вест от моето момче.

 

На прага чаках те ден подир ден

и ето те, идваш угрижен, натъжен...

„Дали иска още да е с мен"

питам се аз в този късен час...

в късния час на майския ден...

© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??