Sep 23, 2008, 9:40 PM

Очаквах те... 

  Poetry » Love
712 0 1
 

Три години поминаха се веч,

замина, остави моето сърце.

Замина ти, отиде надалеч,

ни спомен, ни вест от моето момче.

 

На прага чаках те ден подир ден

и ето те, идваш угрижен, натъжен...

„Дали иска още да е с мен"

питам се аз в този късен час...

в късния час на майския ден...

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??