7 dic 2007, 13:55

Очаквам мълчанието ти 

  Poesía » Formas orientales
1007 0 12

Желае ме, не ме желае...
Късам нежните листенца на душата си.
Очаквам мълчанието ти...

 

Евгения Маринчева 

 

© Евгения Маринчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??