Dec 7, 2007, 1:55 PM

Очаквам мълчанието ти 

  Poetry » East forms
1000 0 12

Желае ме, не ме желае...
Късам нежните листенца на душата си.
Очаквам мълчанието ти...

 

Евгения Маринчева 

 

© Евгения Маринчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??