9 ago 2007, 15:13

Очаквам с песен есента 

  Poesía
936 0 16
Премята лятото косите си,
в задъхани шептения ме ромоли.
Занизва дните си в сърцето ми,
там вляво с пулса ми тупти...
Ще литнат птици в небесата,
ще затъгуват старите гнезда,
рисувайки, дъждът в стъклата
ще пее песните на есента.
Ала надеждата ще бъде в мене,
в копненията жарки на кръвта,
със синьото камбанено звънене
на чувствата ми - утринни цветя.
И есента край мен ще бъде нежна,
от дланите ми взела топлина,
На пръсти, тихо лятото си тръгва.
А аз я чакам с песен есента.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??