26 abr 2009, 23:05

Очаквам я 

  Poesía
696 0 4

 

 

Аз съм в нейните окови,

силният герой от филм,

не можещ вечно да се бори,

вървящ по своя стръмен хълм.

 

Жената в моя странен свят,

пропит с усмивки и сълзи,

очаквам я на онзи бряг,

заспал в любовни светлини.

 

 

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??