Тайно, с поглед те открадвам,
спирам се във сините очи,
по контурите на тялото прибягвам,
и вътре нежно ме гори.
А ти нестихващо пред мене
танцуваш в цялата си светлина
и искам мигом да те взема,
в ръце си да те приютя.
Та ти си още непозната,
но как вълнуваш моето сърце,
в очите ти, с цвета на небесата,
щастие неземно ме зове.
Една-единствена те виждам,
до мен, завинаги, за цял живот,
вълна на радост в мен приижда -
това е моята, очаквана любов.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados
Миговете ми с нея са прекрасни.С обич.