11.08.2007 г., 20:47 ч.

Очаквана любов 

  Поезия
749 0 7
 


Тайно, с поглед те открадвам,

спирам се във сините очи,

по контурите на тялото прибягвам,

и вътре нежно ме гори.


А ти нестихващо пред мене

танцуваш в цялата си светлина

и искам мигом да те взема,

в ръце си да те приютя.


Та ти си още непозната,

но как вълнуваш моето сърце,

в очите ти, с цвета на небесата,

щастие неземно ме зове.


Една-единствена те виждам,

до мен, завинаги, за цял живот,

вълна на радост в мен приижда -

това е моята, очаквана любов.



© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??