Очакване
Догаря денят.
Обичам залеза.
Разискрям се
в пъстрото на цветовете му...
Чувствен е въздухът...
Преживявам отново и отново
всеки миг... с теб изпълнен...
Обладава ме нощта
и аз приемам мъдростта ú...
Очаква ме поредният изгрев...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados