1.07.2008 г., 8:51 ч.

Очакване 

  Поезия » Философска
582 0 8

Очакване

 

 

Догаря денят.

 

Обичам залеза.

 

Разискрям се

 

в пъстрото на цветовете му...

 

Чувствен е въздухът...

 

Преживявам отново и отново

 

всеки миг... с теб изпълнен...

 

Обладава ме нощта

 

и аз приемам мъдростта ú...

 

Очаква ме поредният изгрев...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??