31 ene 2008, 8:23

Очакване 

  Poesía » De amor
659 0 1

Цял живот те чакам,
времето лети!
Колко съм изгубил,
знаеш само ти.

 

Колко ли пропускам,
чакайки те аз?
Други не допускам
в този миг и час.

 

Дните ми минават бавно,
без да се замислят,
колко трудно ми е само
мислите си да изчистя.

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??