31 янв. 2008 г., 08:23

Очакване 

  Поэзия » Любовная
635 0 1

Цял живот те чакам,
времето лети!
Колко съм изгубил,
знаеш само ти.

 

Колко ли пропускам,
чакайки те аз?
Други не допускам
в този миг и час.

 

Дните ми минават бавно,
без да се замислят,
колко трудно ми е само
мислите си да изчистя.

© Ян Тра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??