31.01.2008 г., 8:23 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
660 0 1

Цял живот те чакам,
времето лети!
Колко съм изгубил,
знаеш само ти.

 

Колко ли пропускам,
чакайки те аз?
Други не допускам
в този миг и час.

 

Дните ми минават бавно,
без да се замислят,
колко трудно ми е само
мислите си да изчистя.

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??