25 ago 2010, 21:15

Очакване 

  Poesía » De amor
1827 0 18

 

През месец юли
нощите са дъхави
и топли,
навяват мисли
за любов, мечти.
Не мога да заспя
и във очите ми
пред мен изплуваш
вечно ти.
Ще дойда с трепет,
с мигове вълшебни,
ако сърцето ти
потрепне, ме поиска
и ме приюти.
И, може би,
това ще стане,
едва щом видиш
моите очи.

 

 

© Сашо Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??