25.08.2010 г., 21:15 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
1821 0 18

 

През месец юли
нощите са дъхави
и топли,
навяват мисли
за любов, мечти.
Не мога да заспя
и във очите ми
пред мен изплуваш
вечно ти.
Ще дойда с трепет,
с мигове вълшебни,
ако сърцето ти
потрепне, ме поиска
и ме приюти.
И, може би,
това ще стане,
едва щом видиш
моите очи.

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??