27 jun 2009, 0:08

Очакване 

  Poesía » Filosófica
398 0 2

                                                     Очакване

                                  Приятелю, ти, още нероден,

                                   за мен ти няма да узнаеш нищо.

                                   Времето ще премълчи - и хората,

                                    защото аз не подарявах истини

                                    и не раздавах отговори на въпрос.

                                             Не ме търси.

                                       Поискай да откриеш себе си -

                                       една загадка, просто непосилна.

                                       Но ако паднеш изморен,

                                        ръцете ми ще се протегнат,

                                        ще те поемат и ще те спасят.

                                        Приятелю, ти, още нероден,

                                        аз бързам и не мога да те чакам.

               

                                                                            Виолета Томова

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??