1 sept 2015, 0:04

Очакване 

  Poesía
318 0 6

"Има нещо гнило 

в ябълката на раздора!"  

- каза си червеят на съмнението...

 muhaninja Кирил Ганчев

 

Очакване


прелитат сенките на миналите дни

в реката плуват мислите на времето

рибарят с въдичка в ръце изтръпнал

чака червейчето да му улови вечеря

 

следобедът щастлив като избягало

от дом дете подскача във водата

тръстиката разстила своите коси

на жабешкия свят над небесата

 

а ние с теб печелим и пестим пари

за да си купим лесно онова което

естествено поравно ще си поделим

когато както и където…


асоциация

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??