"Има нещо гнило
в ябълката на раздора!"
- каза си червеят на съмнението...
muhaninja Кирил Ганчев
Очакване
прелитат сенките на миналите дни
в реката плуват мислите на времето
рибарят с въдичка в ръце изтръпнал
чака червейчето да му улови вечеря
следобедът щастлив като избягало
от дом дете подскача във водата
тръстиката разстила своите коси
на жабешкия свят над небесата
а ние с теб печелим и пестим пари
за да си купим лесно онова което
естествено поравно ще си поделим
когато както и където…
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени