15 jun 2017, 12:50

Очакване 

  Poesía » De amor
633 1 1

                                                             Очакване

 

                                                Стой и чакай тишината

                                                да покълне в пости...

                                                Стой и чакай добротата –

                                                сякаш чужди гости.

 

                                                Стой и чакай да се свърши

                                                с тази лошотия...

                                                да огъне, да прекърши

                                                тази орисия...

 

                                                Стой и чакай след сезона

                                                Чакай – за последно.

                                                Но прекърши ли се клона

                                                губиш се безследно...

                                

                                                Стой и чакай постмодерно

                                                да избухне мисъл...

                                                С ДРУГИЯ ще се познаеш.

                                                Просто: Има смисъл!

 

                                                Полина Лазарова

 

 

© Polina Lazarova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??