Очакване
Стой и чакай тишината
да покълне в пости...
Стой и чакай добротата –
сякаш чужди гости.
Стой и чакай да се свърши
с тази лошотия...
да огъне, да прекърши
тази орисия...
Стой и чакай след сезона
Чакай – за последно.
Но прекърши ли се клона
губиш се безследно...
Стой и чакай постмодерно
да избухне мисъл...
С ДРУГИЯ ще се познаеш.
Просто: Има смисъл!
Полина Лазарова
© Polina Lazarova Всички права запазени
Радвам се да те видя тук, Полина
Добре дошла!